miercuri, 26 martie 2008

Lumea se duce dracului


O mare bucata de gheata cat aproximativ suprafata Insulei Malta a inceput sa se sparga si sa se desprida de Antarctica ( sursa Agentia de Supraveghere a Antarcticii (BAS) ). In concluzie lumea noastra se duce dracului. Traim ultimele momente frumoase ale Pamantului. In fiecare zi dispar zeci daca nu chiar sute de specii de animale si plante, dar pe noi ne intereseaza ca a ajuns petrolul 100 dolari/barilul. Sau alte cacaturi. Se apropie momentul in care oamenii or sa fie o raritate pe Pamant. Si atunci o sa fie prea tarziu.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Din nefericire cam asa este, incet dar sigur totul se transforma, se schimba... Nu trebuie sa mergem pana acolo sa vedem - si la noi totul e invers! De exemplu ieri la noi a nins! La vara cred ca ne vom topi... si tot asa! dar nu ne preocupa pe noi asta, nu... pe noi ne intereseaza, asa cum spui tu lucruri "mult mai importante" pentru omenire!

PAPICHULLOOO spunea...

Faza este ca inca nu ne trezim.

Marian Trasca spunea...

Dar eu unul nu cred ca dracu' este pregatit sa primeasca lumea...

PAPICHULLOOO spunea...

@marian Foarte foarte tare comentariul. Nici dracul nu este pregatit pentru noi :)

Anonim spunea...

deja s-au anuntat 40 de grade din iunie...nimic nu ma mai mira

Anonim spunea...

de acord. si ma doare. ah, si... birds of a feather flock together: sunt berbec si imi place depeche mode. lumea e mica. valori putine. si se mai si topesc.

PAPICHULLOOO spunea...

@pushthebutton
Multumesc pentru comentariu. Daca mai esti nascut si pe 15 aprilie :))

Anonim spunea...

cu 5 ani si 5 zile mai devreme :)

Daniela spunea...

niciodata nu e prea tarziu...sau o fi...:-S