miercuri, 20 august 2008

BACK TO INFERNO

S-a terminat si vacanta. Si m-am intors la munca. 240 mailuri ne citite. Trafic infernal la Casa Poporului din cauza cursei auto. 39 de grade. Ce poate fi mai misto? :(. Despre vacanta, Spania, capsunari, vestul tarii, scriu maine, acum am prea multi draci ca sunt iar la munca. O mai fi mult pana la vacanta de Craciun?

28 de comentarii:

Anonim spunea...

Deci te-ai intors :)). De ce?

PAPICHULLOOO spunea...

Frate si eu ma intreb de ce :) Plm, oare nu imi statea mie bine in Barcelona la FIESTA ???

irina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
irina spunea...

salut! bine ai revenit! abia astept sa ascult misto-ul fata de cartea de la mine....pe care by the way I need it back; let me know; poate la pasaj la Marasesti sau daca va intalniti in weekend

PAPICHULLOOO spunea...

Hellooo Irina, daca nu ne vedem la Pod eu ma vad sigur cu astia in week-end. Legat de carte ( apropo cuvantul carte este INTERZIS pe blogul asta :)), m-a ajutat sa imi iau energia pentru drum din frumusetea peisajelor, din picaturile de apa de pe geam ( a plouat ), din tot ce ma inconjura. Am invatat sa extrag energia pozitiva din orice element al naturii, de fapt, am concluzionat eu, dupa ore de meditatie, ca noi suntem una cu natura, facem parte din acelasi haos al Universului. Daca apari si tu in week-end putem aprofunda aceste probleme existentiale, poate chiar gasim unele intelesuri. Stau totusi si ma intreb, oare de ce mor fluturii??? Ce rau fac ei Pamantului sa nu ii lase sa zboare cu aripile lor fine ca matasea? Daca aflii let me know.

Anonim spunea...

Bogdanele ce iei frate, de scrii astea, au schimbat astia drogurile??? :)))) Fluturii nu mor se duc in raiul fluturilor ......

PAPICHULLOOO spunea...

@gabi cop: Hello, politistul, " nu mai suntem de mult o agentie mica" :)))

irina spunea...

hahahahah....miss that! anuntati-ma si pe mine cand va vedeti si unde; natura este intr-adevar parte din noi...iti aduci aminte iarba proaspata de care ne bucuram noi la Tossa del Mar? ce am fi noi fara iarba mai papi? hehehehe

irina spunea...

si apropo de fluturi: intr-adevar ei nu mor pentru ca moartea de fapt nu exista...Lumea de Dincolo este mereu aici insa energia noastra nu este destul de ridicata ca sa percepem acest lucru! good luck finding energy and experience REAL BEING

PAPICHULLOOO spunea...

@irina: Adevarul este ca iarba ca la Tossa del Mar mai rar gasesti :) Totusi Lumea de Dincolo presupune o existenta fizica sau doar una spirituala? Tare de tot.

irina spunea...

Lumea de Dincolo este la hotarul intre fizic si spirit...nu, nu este vorba de aversiunea fata de corp/fizic de traditie Platonica...dimpotriva, pentru a accede la Grupul nostru de Suflete din vietile anterioare si a primii intuitiile greselilor nostre trecute, trebuie sa ne folosim corpul, simturile, instinctele...si sa mai evitam controlul rational al existentei. Te surprinde?

PAPICHULLOOO spunea...

@irina: Am citit despre traditia Platonica acum vreo 15 ani, intr-o excursie spirituala si imi permit sa te contrazic. In vietile anterioare se poate sa fi fost niste flori, niste fluturi, nu neaparat oamenii. De aici poate si lagatura noastra speciala cu materia care ne inconjoara. Trebuie doar sa avem curajul si dorinta de a accepta si de a intelege comunicarea cu non-materia, spiritele si ingerii. Nu ai avut niciodata senzatia ca cineva decide ce ti se va intampla in viata? Nimic nu este intamplator. Toata viata ne este deja programata si poate chiar controlata de Corporatii :))

Anonim spunea...

Aaaaa, anulez invitatia la bere, Papichul a inceput sa imi fie frica de tine :))

PAPICHULLOOO spunea...

@Dan: Nu trebuie sa iti fie frica, trebuie doar sa ai curaj si sa iti doresti sa primesti INVATATURA de la mine :))))). Plm frate ce face munca asta din oameni :)))Ba, dar macar am imaginatie..... :)))

irina spunea...

DRaga Bogdan te voi surprinde din nou! nu cred ca ma contrazici - am avut atatea vieti incat probabil am fost si fluturi si pietre si ape si ulterior este posibil sa fi fost si oameni...trebuie sa ne Reamintim instinctual pentru ce am revenit pe lume si ce anume trebuie sa indreptam; intr-adevar multe forte ne controleaza viata dar trebuie sa ne ascultam mai bine constiinta si sufletul pentru a nu porni pe drumuri gresite manati de interese false...nu crezi?

irina spunea...

cine este acest Dan caruia ii este teama de adevar? May God be with u son!

Anonim spunea...

@Irina: Dan este un fost coleg al lui Papichul, daca nu l-as cunoaste poate chiar as crede ca este Mesia :)
@Papichullooo: frate da-mi si mie un bip cand incepi sa MERGI PE APA.

irina spunea...

ai putea si tu mai Dan sa-ti pui o poza pentru a-ti putea percepe adevarata fata...simt ca esti incordat

PAPICHULLOOO spunea...

@Dan: Asta cu mersul pe apa imi iese de mult, chiar si acum in Spania am mers pe niste valuri de abia imi tineam echilibrul. Acum am trecut la lucruri avansate, diseara incerc sa readuc la viata un peste care a murit.
@Irina: te rog sa nu ii mai hartuiesti pe oamenii de pe blog :))). Daca o sa vrea sa puna poza o sa puna. Pui ma incordatule poza?

irina spunea...

hahahaha...ce tare mergeai tu pe valuri! abia astept sa vad pozele! dar intre timmp astept poza incordatului...stii ca imi place sa hartuiesc oamenii! face parte din misiunea mea in aceasta viata! a 15-a la numar

PAPICHULLOOO spunea...

@Irina: Acest blog nu incurajeaza hartuirea sub nicio forma :). Totusi pot sa ii povestesc lui Dan de tehnicile tale de masaj? Poate o sa vrea sa fie hartuit :). Pepenas are cele mai tari 2 poze pe apa, ai sa vezi :)

Anonim spunea...

Ma simt deja ca o marfa :)

irina spunea...

hahahah...de la spirit mi se trage! de fapt este iubirea pentru umanitate care imi da atata energie ca masajul sa devina divin!

PAPICHULLOOO spunea...

Masahe, masahe :) Stiu pe cineva pe care l-a durut spatele cam 2 zile de la atata umanitate :))

irina spunea...

Mr. Mojito nevasta ta are probleme ...probabil i-am atins exact unul din punctele de unde apare problema..de aia se si tot plange de dureri de cap etc. trebuie sa se caute si nu doar la sange

Anonim spunea...

Papichul te-ai insurat pe ascunse?

PAPICHULLOOO spunea...

@irina: cine este nevasta mea? Stii ceva ce eu nu stiu? :) Vezi ca incepe lumea sa strige dupa mine ca nu i-am chemat la nunta :)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.