joi, 15 mai 2008

EMO KIDS

Toata presa este plina de subiectul EMO KIDS. Fenomenul EMO. Am citit un pic pe net sa vad despre ce este vorba si mi se pare un mare fasss. Mi-am amintit de liceu, cand in locul EMO de azi erau rockerii. Cu plete, cu blugii aia jegosi si stramti, cu tricouri negre cu cranii care beau vodka la metrou la Romana si fumau 20 de insi o tigara. Si atunci cand se sinucidea un rocker de vina era muzica, Satana si nu el ca era un cretin care nu avea nimic cu viata asta. Parca citesc ziarele din 99-2000 si nu din 2008. Gaina care a nascut pui vii, etc..... Fata asta s-a sinucis ca avea probleme cu capul, se sinucidea si daca era manelista nu neaparat EMO.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Fenomenul Emo este unul mai complex, insa in principiu ai dreptate.

Anonim spunea...

E un nou termen pt. depresie, pt. teribilismul unor adolescenti care nu mai stiu cum sa iasa in evidenta...

PAPICHULLOOO spunea...

Si eu am fost teribilist, si am avut si depresii dar asta nu ma impins sa ma arunc pe geam ( scapam oricum ca stau la parter dar..... :). Au oricum au o problema cu capul cei care ajung sa se sinucida, si au si foaret mult curaj.

ThePMN spunea...

Avem un talent groaznic de dezvoltat de a face rating din orice... Ai dreptate, "scuza" ca era EMO nu prea tine...

Anonim spunea...

Iti dai seama ca asta va fi noua generatie? Ei vor fi viitorul nostru. Ma intreb oare copiii nostri ce idei vor avea? Adica si ai nostri vor dori sa sara in cap de la etaj ca sa ...naiba stie de ce?

Liz spunea...

ai dreptate! mare dreptate! nu are nici o legatura una cu alta... pai daca va povestesc ca ma dau cu oja neagra si acuma (mi se pare sexi), ma imbrac mai mult in negru si ascult rock de cand ma stiu... si am depasit de vreo 15 ani varsta emo... culmea ar fi sa-mi spuneti emo! si tendinte de sinucudere nu am... desi ascult cam aceeasi muzica... chestia asta e creata de media nu de copii astia depresivi!