marți, 25 martie 2008

Sabia cu LASER si SUPERMAN


Aseara ma uitam pe Pro Cinema la Razboiul Stelelor. Pe alt program, nu mai tin minte care, era Superman. Atunci mi-am pus o intrebare care poate schimba destinele lumii noastre asa cum o cunoastem noi astazi. Oare SABIA CU LASER IL POATE TAIA PE SUPERMAN? Grea intrebare.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca il taie doar este Superman :)

Marian Trasca spunea...

Da...buna intrebare...hmmm..daca imi dati voie eu unul consider ca SUPERMAN este insusi o sabie laser pt ca din cate imi amintesc a fost un episod in care a taiat nu mai stiu ce cu laserele emise de ochi...Dar sa revin....Superman este o sabie laser nano-bionica dual channel dar inca in stadiul de teste, deoarece nu isi putea controla lungimea razelor.
Si apropos de cele doua elemente distinctive din copilaria noastra...am si eu cateva intrebari: De ce Superman era mereu barbierit?,Sabia laser cat statea la incarcat si cate ore avea putere in utilizare si in stanby..
Iar acum la final...Oare ce efect ar fi putea sa aiba pastilele(rosu si albastru) ale lui Morpheous din Matrix asupra lui Superman...
Vizionari abrupte....

PAPICHULLOOO spunea...

Datorita fortei de frecare cu aerul din cauza asta nu ii crestea barba. Sabia cu laser nu trebuie incarcata deoarece merge pe principul perpetuum mobile. Matrix este tatal lor, ala negreu de respaira greu, la Matrix adevarul este dincolo de noi.