joi, 20 martie 2008

Henry si Wannabe

Din 25 martie.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Prea tare. Vama.

Bogdan spunea...

Felicitari pentru blog Bogdan, am citit cateva posturi, scrii interesant. Daca vrei amanunte despre Sagrada Familia sau BCN, aqui estoy :)

PAPICHULLOOO spunea...

Buna Daria, descrierea de la Sagrada Familia este o gluma :). Legat de Barcelona, cam cate zile mi-ar trebui pentru a vizita orasul?

Bogdan spunea...

Chiar era o gluma ? :):) Eu cred ca si construirea catedralei neamului o sa dureze peste 80 de ani :) (chestia cu catedrala imi pare o aberatie, dar ce sa-i faci,suntem campioni la aberatii)
Acum lasand gluma...pt BCN cred ca-ti trebuie 4 zile, daca pui si vizitat de muzee ( Picasso, Dali, MAC-muzeul de arta contemporana). Daca ai timp poti merge 1 zi in orasul natal al lui Dali-Figueres ( e un muzeu superb acolo)si in Girona. Poti merge tu cu trenul, nu e cazul sa platesti 60Euro in cadrul unei excursii organizate.
Oricum ai un bus turistic care te duce la toate obiectivele imp intr-o zi...era 20 de euro anul trecut. O sa-ti placa, e ok. Pe mine m-au dezamagit insa muzeele...nici nu se compara cu cele ale Madridului, dar asta intr-o alta poveste :)

PAPICHULLOOO spunea...

Hello, merci de sfat, eu stau 3 zile in Barcelona dupa care mergem la mare in Malgrat de Mar. Eram curios cam ce pot vedea in 3 zile full de Barcelona. Busul turistic te si opreste in diverse locuri sau doar ti le arata? Noi o sa avem masina.

Bogdan spunea...

Buna din nou :) Busul te duce pe un traseu prestabilit cu toate obiectivele importante, unde are si statii, cobori , vizitezi si apoi te urci in alt bus si mergi mai departe..vin cam din 20 in 20 de minute....asa ca o poti vedea tot. Si ai si casti audio in care-ti spun cate ceva despre fiecare loc in care ajungi...BCN se face si mergand pe jos, strazile sunt foarte bine proiectate , cu harta te descurci fara probleme.
Pune mana si invata ceva catalana pana atunci :):) glumesc:):) Toata lumea vb engleza..sunt chiar mai amabili daca le vb in engleza decat in castellana...