luni, 24 martie 2008

Gratarul din week-end si Excelul de luni

Poate va intrebati de dracu legatura are gratarul cu excelul. Pai are. Trecerea de la gratarul de week-end la excelul de luni este prea brusca. Lunea ar trebui sa fie zi de refacere dupa week-end. Zi de relaxare. Poate de marti asa un 3-4 ore pe la birou si de miercuri in program normal. Asa ar fi frumos. Sau daca trebuie sa incepem de luni, macar sa le combinam pe amandoua sa fie trecerea mai usoara, cu o mana intorci gratarul si bei berea si cu cealalta trimiti mailul cu excelul. Gata.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Si mai rau este atunci cand berea nu-ti iese din cap. :)

PAPICHULLOOO spunea...

Da asta este cel mai naspa :))

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

si si mai rau cand nu-ti sta capul decat la berea de vineri seara ;))

[acum a tastat partea mea masculina. pacat ca nu sunt consumatoarea licorii minunate]

Anonim spunea...

Parlamentarii din Romania sunt prima specie umana (?) care a implementat cu succes sistemul propus de tine.

PAPICHULLOOO spunea...

Sirg ai dreptate, la astia nu m-am gandit. :)

Liz spunea...

Si pentru ca e inceputul saptamanii si tu te gandesti la gratarul care a fost eu iti fac in ciuda si iti multumesc pt informatii utile de pe blogul tau: vineri plec la Barcelona! :)

PAPICHULLOOO spunea...

Distractie placuta la Barcelona, eu plec abia pe 1 August :(. Daca ai timpul si placerea sa postezi pe urma aici cum a fost la Barcelona, sa stiu si eu, mi-ar face mare placere. Apropo pleci cu avionul sau cu masina?

Liz spunea...

:) cu avionul. Nu am zburat niciodata si mi-e groaza. sunt anti sporturi extreme asa ca exista sansa ca un gol de aer sa ma faca sa ma intorc cu trenul.

PAPICHULLOOO spunea...

Te inteleg perfect, si mie imi este frica de avion, am mai zburat o data si mi-a ajuns. Eu plec cu masina de asta intrebam. Desi zborul a durat doar 3 ore pentru mine a fost un cosmar. Bafta.

Liz spunea...

multumesc de incurajare!!! daca pic macar sa nimeresc pe-o insula cu Matthew Fox. ma salveaza el pana la urma.

PAPICHULLOOO spunea...

De curiozitate, zbori cu o companie low cost?

Liz spunea...

tarom economy
breakfast on board
non smoking
equipment boeing 737 - 700
Asa scrie pe BookingPage
Nimic linistitor. Oricum am auzit ca la low cost e urat tare: avion, zbor, zgomot, servicii...

PAPICHULLOOO spunea...

Da da, si avionul este mic rau la low cost. 737-700 este avion mai mare si astia la Tarom au aeronave noi ceea ce este foarte bine. Eu am zburat cu low cost si aveam o senzatie ca pe nimeni nu interesa daca mai ajungem la destinatie :)

Liz spunea...

aaa, nuu, astia o sa ma anunte calm si frumos... we are crashig down. calm down please! we are crashing down to destination! ton or chicken??

Hope to live and tell!

PAPICHULLOOO spunea...

De ce nu incerci cu masina daca iti este asa frica de avion? Eu o sa fac trei zile pana la Barcelona, dar macar merg linistit :))

Liz spunea...

:( Imi era frica degeaba. De avion. CAre a decolat acum 2 ore. Eu sunt acasa in fata calculatorului. Azi noapte am plans. Deci, iata, nu am mai plecat. Ma uit pe vouchere. Cred ca o sa povestesti tu din august despre Barcelona. AAA... As fi explicat intr-un mail. In comentariu mi se pare penibil.
Nedreptate...
Mi s-a parut corect sa-ti spun.
Mi-e rusine ca m-am laudat.
Si totusi oricine s-ar fi laudat cu biletele in mana cu numele lui pe ele. Dimineata m-au sunat de la aeroport... iar am plans. De ciuda.

PAPICHULLOOO spunea...

Fuck, chiar ma uitam pe blog azi, citeam si mi-am amintit ca tu pleci la Barcelona. Sper sa nu fie ceva grav cauza pentru care nu ai plecat. Daca te ajuta cu ceva, un prieten de-al meu s-a intors de la Paris alaltaieri si a trecut prin momente de groaza in avion din cauza furtunii. Asta poate iti mai ia din suparare :) Daca chiar nu mai pleci la Barcelona anul asta, iti trimit eu o felicitare in august cand ajung acolo. O zi buna.

Liz spunea...

Nu e nimic grav. Sefi treziti cu fata la cearsaf. Patroni care se cred Dumnezei. Angajatori fara sentimente. Oameni la care banii si sufletul sunt invers proportionale. Rai si razbunatori.
Multumesc pentru cuvintele frumoase, Bogdan.