luni, 8 septembrie 2008

YAHOO


Ieri nu a mers messul de la yahoo, pana seara pe la 11 cred. A fost ceva ce a afectat se pare doar ip-urile de Bucuresti, din cauza unei campanii Vodafone ce necesita nu stiu ce plug-inuri pt yahoo. Faza misto este panica care a fost creata. Telefoane, mailuri, la tine merge, ne-or fi scos mesul de la firma :), bai dar la altii merge in Bucuresti, bai am clientii si pe yahoo :)). In momente din astea iti dai seama ca yahoo messenger a devenit un fel de telefon mobil, nu se mai poate fara. Oare ce ne-am face fara internet?

5 comentarii:

Anonim spunea...

profesional- cred ca initial(daca s-ar renunta ex abrupto) ar fi mai greu dar mai apoi am gasi o cale de a ne desfasura activitatea chiar daca desigur s-ar pierde unele dintre beneficiile internetului(e.g. celeritatea informatiei).

particular- am petrece mai mult timp in aer liber, am face mai multa miscare,am fi mai liberi...

mi se pare ca acum desi totul e mai simplu, mai rapid,la indemana, paradoxal nu mai avem timp niciodata. mai mereu e ceva de facut pe "net".

am pierdut trandaveala, placerea de a sta pur si simplu cu noi insine si gasesc ca e pacat. macar acestea erau niste halte, un respiro in drumul nostru spre "nicaieri".
noapte buna!

Anonim spunea...

fara net...am cam munci... iti dai seama 8 ore de munca???

PAPICHULLOOO spunea...

@anonim: timp nu mai avem nu din cauza messului sau netului. Timp nu mai avem deoarece am devenit obsedati de munca si de a castiga cat mai mult.
@diana: fara net am gasi altceva sa nu muncim 8 ore, am juca Nu te supara frate sau TOMAPAN :)) dar tot nu am muncii 8 ore, ca doar suntem romani inventivi.

Anonim spunea...

eu m-am referit la faptul ca navigarea pe net fura din pacate mult din timpul pe care inainte il alocam altor activitati "mai sanatoase".
despre munca ce as putea zice decat ca traim in societatea capitalista care e ... mercantil multilateral dezvoltata.
o zi buna iti doresc !

Anonim spunea...

"discomgoogolation" cica e o noua boala... lipsa internetului... poate inventam si o denumire pt. lipsa mess-ului :D