duminică, 27 iulie 2008

EmoBlogeri

Este 2.54 noaptea. Muncesc, ma uit pe ziare, beau Salitos, citesc bloguri. La moda acum pe bloguri, din ce vad, este sa scrii ceva trist, ceva care sa fie inteles de cat mai putina lume ( cazul ideal ), ceva de moarte. Aceste postari, atrag un numar destul de mare de commenturi, evident triste, tragice, apocaliptice. Din ce in ce mai mult, am impresia ca marea majoritate a blogerilor se tranforma intr-ul fel de Emoblogeri. Persoana care posteaza un subiect trist, o sa primeasca numai comentarii la fel de triste, la fel de pesimiste, in proportie de 90%. Aproape niciodata nu primeste un mesaj vesel, ceva care sa il scoata din starea lui nasoala. Concluzie: blogosfera devine din ce in ce mai trista, desi a pornit ca ceva foarte cool, tinde sa se tranforme in ceva banal, intr-un loc de ratat vieti.
Life is beautiful.

P.S: Acest post nu se refera la nicio persoana care se afla in blogroll la mine, sau persoane care comenteaza pe acest blog.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Papichul nu mai muncii frate, ca nu este bine. Ca tot vad ca bagi procente, hai sa-ti mai zic si eu unul. In proporti de 90% astia erau tocilarii clasei, copii aia pe care nu ii baga nimeni in seama, si care acum au ajuns aia din reclama de la GE Money care isi fac cadou de ziua lor tastaturi pt pc si nu se intalnesc cu iubitele lor pentru ca le place munca :)). Cu berea aia cum ramane? Dan

PAPICHULLOOO spunea...

Hehehehe. Foarte foarte tare. Cam la asta ma gandeam si eu, se vede cam am fost colegi :))) Joi plec in concediu, sunt cam full pana atunci, dar ne vedem la un Cico cand ma intorc. Tu ce dracu faci pe net la ora sta?

Anonim spunea...

Prietena este in America :)) deh, diferenta de fus orar. Intru pe yahoo.

Anonim spunea...

ai mare dreptate!
oricine are o problema isi face un blog in care isi publica "suferinta "sa .
oare intimitatea a devenit caduca in aceste "vremi" moderne, odata cu abrogarea tabuurilor?
eu imi comand unele carti de la librariile humanitas si de multe ori trebuie sa scriu in motorul lor de cautare de 2 ori ceea ce caut...si vai ce "suparator" e
poate ar trebui sa imi fac un blog?

PAPICHULLOOO spunea...

@anonim (nu Dan): Sunt alaturi de tine, in "tragedia" pe care o traiesti. Sa dai de 2 ori search in motorul lor de cautare este o adevarata "povara a vietii". Sper sa reusesti sa treci peste aceste probleme grave :)). Avand aceste probleme de ceva vreme probabil, ma si mir ca nu ai deja blog :). O zi excelenta.

Anonim spunea...

plm, vezi ca emokidzi nu dorm la ora aia....plang si scriu pe bloguri....:D