marți, 1 aprilie 2008

Guillermo Habacuc Vargas


Numele asta aprtine unui cretin, care a zis ca daca leaga un caine intr-o galerie de arta si il lasa sa moara prin infometare este ARTA. Cainele a fost luat de pe strada si lasat sa moara. Ce este si mai inspaimantator este faptul ca in acea galerie au mai intrat oameni ( de fapt nu cred ca sunt oameni )care nu au facut absolut nimic pentru a scapa acest caine. Oare acest cretin nu poate fi bagat la puscarie? Ce ma sperie este ca acum poate le-a dat idei si cretinilor care urmaresc stirile de la ora 17. Asta este lumea in care traim.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Incredibil. Oare la gradul asta de decadere a ajuns lumea?

Liz spunea...

am citit! Credeam ca e pacaleala! urat!

Anonim spunea...

Decandent si inuman! Imi starneste repulsie, sila, scarba. Dar totusi organizatiile care apara drepturile animalelor ce fac in acest caz? Si administratorii acelei galerii? Totusi ar trebui tras la raspundere!!!

Liz spunea...

am fost atinsa de subiect si am citit cat de mult am putut... si am gasit si asta:"Intr-adevar, in perioada 5-15 august 20007 la galeria Codice din Managua a avut loc o expozitie din care a facut parte si o instalatie a lui Guillermo Vargas (aka Habacuc) care a inclus un famelic caine “comunitar”. Cainele nu a murit de foame, pentru ca a fost hranit personal de catre Habacuc, si a petrecut cele 10 zile ale expozitiei la adapost de intemperii, in galerie sau in curtea interioara a acesteia, dupa cum a declarat directoarea galeriei Juana Bermudez, inca din Octombrie 2007. La sfarsitul expozitiei, cainele a revenit la viata sa de pe strada. E posibil ca acele 10 zile din expozitie sa fi fost cele mai bune din viata sa amarata."
http://bunny-power.blogspot.com/2008/03/si-blogurile-sufera-de-senzationalul.html
Pana la urma ne-ai pacalit...