marți, 8 aprilie 2008

COREL VS. RESTUL LUMII

Nu mai am timp de scris. Din pacate zilele de oarecare liniste au trecut si acum incepe nebunia. In plin razboi Raduleasca-Marin, am si eu un razboi. Razboiul meu este cu cei care inca mai lucreaza documente in corel si cu mega furnizorii care in afara de corel nu mai au altceva instalat pe pc. Fratilor, s-au inventat alte programe si programele, renuntati la Corel ca, dauneaza grav sanatatii. Pe langa ca ma "fut" cu corelul ( scuzati expresia ) mai lucreaza si fiecare in alta versiune. Sa-mi aduci salvat 9 ca eu nu am 12, eu nu lucrez in 9 imi " bag pula " ( scuzati expresia ) sa isi instaleze 12 ca si asa ma fute cu corelul lui( cam asta este comunicarea intre furnizor-productie-dtp :). Concluzia, renuntati frate la corel atat unii cat si ceilalti ca sunt si alte programe de grafica. Corel da cele mai mari probleme de culoare, compatibilitate etc..... Deci am un singur sfat care trebuie urmat: Start-Programs-CorelDraw-Uninstall. Si gata.

P.S: Zilele urmatoare am sa va scriu despre alt razboi biblic. Cei care lucreaza pe Mac Vs. cei la lucreaza pe PC :). Aici distractia este apocaliptica.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ai mare dreptate, Corel-ul este futere.

Anonim spunea...

Se mai lucreaza in corel? :)

Anonim spunea...

Da vad ca esti pornit rau! :))

PAPICHULLOOO spunea...

@diana
Rau de tot, nu vrei sa stii ca fighturi am pe tema asta zilnic....

Anonim spunea...

toate programele de grafica sunt la fel mai mult sau mai putin. Problemele apare din lipsa de experienta, cunostinte sau din indiferenta celor care le utilizeaza.

Marian Trasca spunea...

Nu lucrez in domeniu insa cunosc destul de bine problemele despre care vorbesti...dar divergentele intre furnizori-DTP-productie au axistat inca de pe vremea in care se scrijeleau peretii pesterilor...numai ca toate de mai sus erau incluse intr-un singur om, si fiecare "desen" era rezultatul unui numar minim de 3 sinapse consecutive.Cazuri:
- omul putea sa disponibilizeze DTP-ul si productia (pentru ca tot el le facea) si sa isi caute o noua piatra mai ascutita pentru un viitor desen
- in acelasi timp putea disponibilza furnizorii si productia atunci cand era mandru ce mamut a doborat el si sa faca un desen sa nu se uite niciodata evenimentul
- se poate sa fie foarte urat in afara pesterii si sa nu aiba nimic de facut si atunci disponibilizeaza furnizorii si DTP-ul si umple peretii de desene sa mai uite putin de foamea ce il macina.

Totul a luat-o razna din momentul in care a aparut codul binar...( conditii, functii, restrictii, limitari, izolare)

001100100011000100 !!!!